Nieuw: Altena Actief! Leuke dingen doen voor mensen met autisme

Als je autisme hebt is vrije tijd soms best ingewikkeld. Je wilt wel iets leuks doen, maar je weet niet goed met wie.  Daarin ben je zeker niet de enige!

MEE Plus en Trema starten daarom, in de nieuwe gemeente Altena, met Altena Actief. Je wordt ingedeeld in een groepje, waarbij er rekening gehouden wordt met wat voor jou moeilijk is. De groep maakt, met begeleiding van vrijwilligers, een plan voor leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: koken en eten, naar de film, wandelen of sporten. De vrijwilligers organiseren maandelijks een activiteit waarvoor je €65,- contributie per jaar betaalt, en gewoon de activiteiten waaraan je mee doet.

Voor wie

Iedereen met autisme van 18 jaar en ouder, afkomstig uit Altena.

Aanmelden?

Lijkt Altena Actief ook iets voor jou en/of wil je meer weten? Meld je dan vrijblijvend aan voor een kennismakingsgesprek!

Dat kun je doen door contact op te nemen met Daniëlle Kool via: danielle.kool@meeplus.nl  of bel naar 06-53702092

Vrijwilligers

Voor dit initiatief zoeken wij ook nog vrijwilligers die één keer per maand bij willen dragen aan de activiteiten. Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Bel dan met Annabel van Wijk van Trema: 0183-408444 of mail naar annabel.van.wijk@trema.org

Er wordt een gesprek gepland waarin we bekijken of er een match is. Voor deskundigheidsbevordering en onkostenvergoeding wordt gezorgd.

    Downloads
  • > Folder: Altena Actief!