Integrale Arbeidscoach

De Integrale Arbeidscoach helpt u in vier stappen. Van het vinden van de juiste match, tot het effectief inzetten van een werknemer met een beperking. 

1. Werkfit

Voorbereiding op re-integratie van de kandidaat, waarbij structuur, ritme en een gezonde leefstijl centraal staan. Een sterk begin helpt ziekteverzuim en uitval te beperken of te voorkomen.

2. Toeleiding naar participatieproof werk

Informatie en training voor uw organisatie op het gebied van wetten en regelgeving, subsidieregelingen, herkennen van de signalen van een beperking, de dagelijkse omgang en het inrichten van de werkplek. Daarnaast wordt gewerkt aan de werknemerskwaliteiten en een reëel profiel van de kandidaat, zodat de functie gericht kan worden ingevuld.

3. Duurzaam aan de slag

De Integrale Arbeidscoach faciliteert de ontmoeting en verbinding van werkgever en (kandidaat)werknemer in de opstartfase en helpt de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Daarnaast bieden we interventie bij uitval, ondersteuning bij dreigende verstoringen van werkrelaties en evaluatie- en voortgangsgesprekken met de leidinggevende.

4. Nazorg

Met de Integrale Arbeidscoach zetten we in op een duurzame en succesvolle arbeidsrelatie. Daarom kan de arbeidscoach gedurende een jaar na de start van het traject nog een aantal uren worden ingezet om u te helpen wanneer u tegen vragen of problemen aanloopt.

Meer weten? Bekijk onze flyer of neem contact met ons op.

Of bekijk de volgende video. Deze video laat zien hoe wij jou helpen bij het zoeken naar een baan die bij jou past.