Integrale Arbeidscoach

Concreet resultaat in 4 stappen

Met inzet van een gevarieerd aanbod aan instrumenten worden (potentiële) werknemer en werkgever in 4 stadia klaargestoomd voor een duurzame en waardevolle arbeidsrelatie.

1. Werkfit
Voorbereiding op re-integratie van de kandidaat. Werken aan structuur, ritme en een gezonde leefstijl. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diagnostiek, vraagverduidelijking, instrumenten om de arbeidsmogelijkheden in kaart te brengen en eventueel dagbesteding.

2. Toeleiding naar werk
Het vergroten van werknemersvaardigheden en werken aan het zelfbeeld staan centraal: Waar ben ik goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat vind ik moeilijk? Wat heb ik nodig? En waar kan ik in groeien? De kandidaat krijgt een reëel profiel met de eigen mogelijkheden, waarmee gericht gesolliciteerd kan worden.

3. Duurzaam aan de slag
De Integrale Arbeidscoach faciliteert de ontmoeting en verbinding van werkgever en werknemer, en helpt de juiste persoon op de juiste plek te krijgen en met ondersteuning daar te houden.

4. Nazorg
De Integrale Arbeidscoach kan gedurende een periode van een jaar na start van het traject nog een aantal uur worden ingezet om de kans op terugval zo klein mogelijk te houden. We noemen dit het ‘waakvlamprincipe’.

Meer weten? Bekijk onze flyer of neem contact met ons op.

Of bekijk de volgende video. Deze video laat zien hoe wij jou helpen bij het zoeken naar een baan die bij jou past.