Beveiligd mailen

Goed en veilig omgaan met persoonlijke informatie is een belangrijk onderdeel van het werk van MEE Plus. Wij beloven dan ook dat persoonlijke informatie veilig wordt uitgewisseld.

MEE Plus gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van persoonlijke informatie

MEE Plus zet ZIVVER in om veilig met u te e-mailen. ZIVVER beveiligt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals al uw persoonsgegevens. Op deze manier kunnen alleen uzelf en onze MEE-medewerker bij deze informatie.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Voor u betekent dit dat u beveiligde berichten via ZIVVER van MEE Plus ontvangt. U krijgt deze berichten gewoon per e-mail. De e-mail bevat een link naar de beveiligde ZIVVER-omgeving. U logt hierop in met de toegangscode die u eerder van MEE Plus heeft gekregen. Deze toegangscode krijgt u per post bij de aanmelding. Of onze MEE-medewerker geeft deze persoonlijk aan u door tijdens een (telefoon)gesprek of per sms. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de MEE-medewerker, die u heeft gemaild of met ons Servicebureau.

U hoeft geen ZIVVER-account aan te maken om het bericht te lezen of om erop te reageren. Als u vaker persoonlijke informatie via ZIVVER uitwisselt, is dit wel handig. Zelf een gratis ZIVVER-account aanmaken, zorgt ervoor dat u niet elke keer een code hoeft in te vullen. In deze film (zonder geluid) ziet u hoe dit werkt.

Op deze pagina vindt u nog andere uitlegfilms over het gebruik van ZIVVER.

Geef veranderingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door

Het is belangrijk dat u veranderingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan MEE Plus doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven e-mailen. Veranderingen kunt u doorgeven aan ons Servicebureau.