Algemeen in Bodegraven-Reeuwijk

Ervaart u problemen in uw thuissituatie? Deze dagelijkse problemen kunnen ervaren worden bij het zelfstandig wonen, opvoeden, gezondheid, zorg, werk of financiën.

Voor korte vragen, informatie of advies kunt u terecht bij het Servicebureau van MEE. Heeft u een complexere vraag? Dan verwijst u het Servicebureau van MEE u door naar het Sociaal Team in Bodegraven- Reeuwijk. In het Sociaal Team werken medewerkers van verschillende organisaties, waaronder consulenten van MEE, met elkaar samen. De ondersteuning richt zich op het versterken van de eigen kracht van mensen en het vergroten van de zelfredzaamheid. Lees meer over het Sociaal Team.

Vormen van cliëntondersteuning:

  • Ondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)
    MEE Plus biedt Wlz- ondersteuning in Bodegraven-Reeuwijk. Heeft u recht op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie)? Kunt u ondersteuning gebruiken bij het vinden of krijgen van goede zorg? Dan kunt u kosteloos en direct terecht bij een onafhankelijk cliëntondersteuner van MEE via het MEE Servicebureau. Meer informatie over Wlz-ondersteuning vindt u hier.
  • Integrale vroeghulp
    In Bodegraven-Reeuwijk wordt Integrale vroeghulp geboden door een team van deskundigen van verschillende organisaties, waaronder consulenten van MEE. De MEE-consulent is uw cliëntondersteuner tijdens deze dienstverlening en via ons kunt u zich aanmelden. Het team houdt zich bezig met vragen over de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en van te vroeg geboren kinderen. Meer informatie over de integrale vroeghulp vindt u hier.

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?