Algemeen in Hoeksche Waard

Ervaart u problemen in uw thuissituatie? Deze dagelijkse problemen kunnen klein of groot zijn en ervaren worden bij het zelfstandig wonen, opvoeden, gezondheid, zorg, werk of financiën.

Voor informatie en advies kunt u terecht bij het Servicebureau van MEE. Het jeugdteam is er voor ondersteuning aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Lees meer over het jeugdteam.

Vormen van cliëntondersteuning:

  • Ondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)
    MEE Plus biedt Wlz- ondersteuning in de Hoeksche Waard. Heeft u recht op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie)? Kunt u ondersteuning gebruiken bij het vinden of krijgen van goede zorg? Dan kunt u kosteloos en direct terecht bij een onafhankelijk cliëntondersteuner van MEE via het MEE Servicebureau. Meer informatie over Wlz-ondersteuning vindt u hier.
  • Integrale vroeghulp
    In de Hoeksche Waard wordt Integrale vroeghulp geboden door een team van deskundigen van verschillende organisaties, waaronder consulenten van MEE. De MEE-consulent is uw cliëntondersteuner tijdens deze dienstverlening en via ons kunt u zich aanmelden. Het team houdt zich bezig met vragen over de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en van te vroeg geboren kinderen. Meer informatie over de integrale vroeghulp vindt u hier.
  • Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning
    MEE Mantelzorg ondersteunt mantelzorgers en vrijwilligers in de Hoeksche Waard zodat zij de zorg beter en langer vol kunnen houden. Bekijk welke diensten aangeboden worden in de Hoeksche Waard. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar mantelzorg@meeplus.nl of bel T 078 206 32 02.

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?