Integrale Vroeghulp

U bent bezorgd over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind, maar u weet niet wie u daarbij kan helpen? Of uw gevoel zegt dat er iets met uw kind aan de hand is, maar u weet niet precies wat?

Wacht niet af en bespreek uw vragen en zorgen met de mensen van Integrale Vroeghulp. Juist als uw kind nog klein is, zijn wij er voor uw kind en voor u.

Wat doen we voor u?
Integrale Vroeghulp (de naam verschilt per regio) bestaat uit een team van deskundigen van verschillende organisaties. Zij houden zich bezig met vragen over de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en van te vroeg geboren kinderen.

MEE maakt deel uit van het kernteam. Het team bestaat in ieder geval uit een arts, gedragsdeskundige, casemanager en coördinator. Ook kan een logopediste, een kinderfysiotherapeut of een psycholoog onderdeel zijn van het team. Ieder brengt zijn of haar eigen deskundigheid mee. U vindt een luisterend oor en we beantwoorden uw vragen snel, gericht en doeltreffend. Deze animatie geeft u een beeld over hoe Integrale Vroeghulp werkt.

Kijk ook eens op de landelijke website van Integrale Vroeghulp.

Benieuwd welke vragen Integrale Vroeghulp beantwoord heeft? Welke organisaties/ netwerkpartners een verwijzing hebben gedaan?
Welke trajecten zijn doorlopen en wat het resultaat hiervan was?
Vraag het jaarverslag van 2021 van Integrale Vroeghulp per regio bij ons op. U kunt een e-mail sturen naar IVH@meeplus.nl.

 

 

 

 

‘Ik was overtuigd dat er meer met Max aan de hand was. Er was iets. Ik kon alleen niet benoemen wat.’
    Downloads
  • > Folder Integrale Vroeghulp Zuid-Holland Zuid
  • > Folder Goudvis (Integrale Vroeghulp Midden-Holland)
  • > Folder Integrale Vroeghulp Brabant Noord
  • > Folder Integrale Vroeghulp Midden Brabant

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?