Tien Plus

TIEN Plus geeft tien wijkkranten in Dordrecht uit. Daarbij – en dat is de plus – delen ze hun kennis en ervaring op andere manieren en met andere organisaties.

TIEN Plus maakt bijvoorbeeld folders, posters en informatieboekjes, organiseert en begeleidt kinderpersbureaus en verzorgt jaarverslagen, advertenties, brochures, nieuwsbrieven, persberichten en communicatieplannen voor verschillende (semi) overheidsinstanties. Vanzelfsprekend doet TIEN Plus dit ook voor MEE Drechtsteden waarvan TIEN Plus een onderdeel is.

Tien wijkkranten
Wijkbewoners maken de wijkkranten. Zij zijn immers als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in hun wijk. Iedere wijkkrant heeft een zelfstandig opererende wijkredactie. TIEN Plus ondersteunt, begeleidt en adviseert de wijkredacties en verzorgt cursussen voor de redactieleden. Zo kan TIEN Plus bijvoorbeeld een helpende hand bieden bij de (eind)redactie, paginaopmaak, interviews en fotografie. TIEN Plus ondersteunt niet alleen de papieren versie van de wijkkrant, maar onderzoekt ook mogelijkheden om wijkbewoners digitaal te informeren, bijvoorbeeld via wijkwebsites.

Op de website van TIEN Plus vindt u meer informatie over de wijkkranten en de andere activiteiten.

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?