Doe mee winter 2015 is uit!

Het winternummer van Doe mee! is het laatste nummer dat uit komt. In dit nummer vind je een interview met paralympisch kampioen Bibian Mentel, lees je meer over de training Smart met geld, vertellen drie gastredacteuren over wat meedoen voor hen betekent en vertellen Donovan en Annemarie over hun kansen op de arbeidsmarkt.

Doe mee! stopt

Doe mee! is bedoeld voor mensen met een beperking en hun netwerk. Doe mee! wil niet alleen informeren, maar vooral ook inspireren en enthousiasmeren. Met de positieve verhalen van echte mensen wil Doe mee! anderen stimuleren om ook mee te doen in de maatschappij. Om zo de integratie en participatie van mensen met een beperking te vergroten.

Waarom stopt een blad dat zoveel mensen inspireert en goed doet?

Sinds 1 januari 2015 hebben gemeenten de verantwoordelijkheid om onafhankelijke cliëntondersteuning te organiseren en te bekostigen. Dat is niet meer centraal geregeld. Bijna elke gemeente doet dat nu in goede samenwerking met de MEE-organisatie in de regio. Ieder op hun eigen wijze. Dat geldt ook voor de manier waarop zij hierover communiceren. Daarnaast zijn nieuwe vormen van communicatie aantrekkelijk om in te zetten. Bijvoorbeeld een website, digitale nieuwsbrieven, Facebook en andere mogelijkheden. Daarom stopt Doe mee!

Doe mee! stopt, MEE blijft bestaan

MEE blijft natuurlijk bestaan. MEE consulenten blijven zich inzetten voor mensen met een beperking. ‘Meedoen mogelijk maken’ is en blijft onze drijfveer. In de gemeente, in de regio en in heel Nederland. Zo kunt u met een indicatie voor de Wet langdurige zorg bij MEE terecht voor cliëntondersteuning en komt u ons nog steeds tegen in uw regio, in het wijkteam, bij het gemeenteloket of op onze MEE-vestiging.

Wij blijven meedoen!
    Downloads
  • > Doe mee! najaar 2015