Functioneel Beheer/ Data analist in Dordrecht (36 uur per week)

 

Geloof jij net als MEEVivenz in een samenleving waarin iedereen volwaardig en zoveel mogelijk op eigen kracht kan deelnemen?
Ben jij op zoek naar een brede HR-rol in een bevlogen team? Ben jij zelfsturend, neem je graag de verantwoordelijkheid en ben jij een energieke projectleider? Dan zijn wij op zoek naar jou;

Functioneel Beheer/ Data analist (36 uur per week)

Waar staat MEEVivenz voor?
Ons ideaal is een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen ertoe doet en die mensen insluit in plaats van uitsluit. Een samenleving waarin (kwetsbare) mensen op hun menszijn worden gewaardeerd. En een samenleving waarin zij met hun talenten in alle onderdelen meedoen.
Door het werken in wijken, buurten en in de regio kunnen we onze dienstverlening beter afstemmen op de specifieke lokale vraagstukken. Onze ± 600 professionals zijn flexibel, onderscheidend, een tikkeltje eigenwijs en trots op hun baan.

Wat ga je doen?

In de rol van Functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het operationeel houden, het (functionele en technische) beheer en de optimalisatie van verschillende applicaties. Daarnaast denk je mee over de procesinrichting en je vertaalt de gevraagde functionaliteit naar een functioneel ontwerp. Je voorziet, onderkent en vertaalt de behoeftes van afdelingen naar bruikbare oplossingen. Ook beoordeel en adviseer je de benodigde technieken en genereer je de nodige rapportages.

Naast het beheren van de applicaties houd je je bezig met het analyseren van grote hoeveelheden data en kan je deze complexe informatie uitleggen aan een niet-technisch publiek. Je werkt aan allerlei data vraagstukken op gebied van procesondersteuning, modellering van gegevensinvoer en KPI monitoring. Je vertaalt data naar bruikbare inzichten voor fact-based besluitvorming. Naast het verzorgen van vastgestelde analyses ben je continue op zoek naar nieuwe inzichten door gebruik te maken van huidige en nieuwe databronnen. Op basis van deze analyses geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management en word je ook gevraagd mee te denken over de algemene ICT en applicatie strategie en structuur.

Wat breng je mee?
Wij zoeken een enthousiaste collega met een HBO werk- en denkniveau die beschikbaar is voor maximaal 36 uur per week. Je vindt het prettig om in een sociale en maatschappelijk betrokken organisatie te werken.

Daarnaast ben je:

 • Ondernemend en proactief in het herkennen van knelpunten in de organisatie en creatief in het vinden van oplossingen voor de korte en middellange termijn.
 • Conceptueel denkvermogen en procesmatig scherp en nauwkeurig.
 • Communicaties sterk, je weet goed te communiceren met zorg professionals en collega’s bedrijfsvoering.
 • Heb je kennis van geautomatiseerde besturingssystemen en BI tools.
 • Heb je een hands on mentaliteit, bent pragmatisch, gemotiveerd, flexibel en kan snel reageren op vragen en opdrachten vanuit de organisatie.
 • Zelfstandig, accuraat, wendbaar en stressbestendig

Waar ga je werken?
Momenteel werken we veel vanuit thuis. Daarnaast verwachten we ook flexibiliteit m.b.t. het werken op onze locaties in de regio. Het hoofkantoor is in Dordrecht en we verwachten dat je daar op termijn minimaal 2 dagen per week aanwezig bent.

Wat heeft MEEVivenz jou te bieden?

 • Een dynamische, gevarieerde baan in een goed team en een prettige werkomgeving.
 • Mogelijkheden om thuis en op een MEEVivenz locatie te werken.
 • Een werkplek binnen een professionele, sociale en zakelijke omgeving met gemotiveerde collega’s.
 • Een contract voor bepaalde tijd waarna verlenging mogelijk is.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 8 of 9, minimaal € 2712, – tot maximaal € 4252, – bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur.

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je. Reageer hiernaast direct via solliciteren of stuur je motivatie en CV voor 23 augustus 2021 naar vacatures@meevivenz.nl. Heb je nog vragen over de functie van Functioneel Beheer/ Data analist? Neem dan, ivm vakantie, na 16 augustus contact op met Nicole Baltussen, manager Bedrijfsvoering, op nummer 06 46116172 of via mail nicole.baltussen@meevivenz.nl