Jongerenwerker(s) locatie Hendrik Ido Ambacht voor 28 – 36 uur per week

Geloof jij dat je iemand verder helpt als je naast de jongere staat en gezamenlijk optrekt in het zoeken naar oplossingen? Ben jij iemand die gebruik maakt van de unieke talenten van elke jongere en uitgaat van de eigen kracht? Zie jij de jongere achter de problematiek(en)? Dan horen we graag van je! We zijn op zoek naar

 2 Jongerenwerkers
Locatie Hendrik Ido Ambacht
(28 -36 uur per week)

Jouw functie

Als Jongerenwerker geef je uitvoering aan de doelstelling de maatschappelijke participatie en eigen verantwoordelijkheid van jongeren te vergroten. Je helpt jongeren op weg naar deelname aan de samenleving. Je bent een groepswerker met oog voor het individu. Vanuit jouw rol draag je bij aan de integrale aanpak met netwerkpartners om de jeugd verder te helpen in hun ontwikkeling en het bieden van alternatieven. Je werkt zowel op onze locatie als in de wijk.

Jij:

  • bent in het bezit van een relevant hbo-diploma (bijvoorbeeld CMV, MWD of Social Work);
  • hebt aantoonbaar, meerdere jaren werkervaring;
  • bent bereid om op onregelmatige tijden in de avonduren te werken;
  • hebt goede communicatieve vaardigheden en kennis van sociale media;
  • legt makkelijk contact met jongeren en hun leefwereld;
  • bent een enthousiaste, creatieve en ondernemende collega, die zelfstandig en gestructureerd werkt, maar in de rol van teamlid collega’s ondersteunt en samenwerkt;
  • hebt interesse of ervaring met het begeleiden van stagiaires en aankomend Jongerenwerkers;
  • houdt je pro-actief bezig met ontwikkelingen en trends binnen je vakgebied en denkt mee over nieuwe aanbod;
  • bent flexibel, stressbestendig, tactvol, oplettend, geduldig en je hebt een goed inlevings-, oplossend en analytisch vermogen.

Wat heeft de Sociale Basis jou te bieden?
Je werkt als maatschappelijk werker (sociaal werker A) vanuit de Sociale Basis, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz.

Wij bieden een goede werksfeer, volop ruimte voor de eigen ontwikkeling en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de cao Sociaal Werk, schaal 8, minimaal € 2.712-, tot maximaal € 3.864,- bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur.

Over de werkgever
De Sociale Basis is onderdeel van de overkoepelde organisatie MEEVivenz.
MEEVivenz biedt één centraal aanspreekpunt voor de sociale (wijk)teams, welzijnsdiensten en informele zorg in de regio en stemt haar dienstverlening af op specifieke sociale vraagstukken. De professionals van de Sociale Basis werken met elkaar aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Louise de Hek, teamleider, via T 06-31945622 of E louise.dehek@meevivenz.nl

Wil je solliciteren, stuur dan jouw motivatiebrief en cv, uiterlijk voor 1 juli 2021 naar vacatures@meevivenz.nl. Gesprekken vinden plaats op 13 juli 2021.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.