Kandidaten Kitchen Impossible gezocht

Vier cliënten van MEE kregen vorig jaar de kans van hun leven. De bekende kok Robert Kranenborg stoomde ze klaar voor een baan in de horeca. Met succes!

Wil jij graag meedoen aan het tweede seizoen, dat ook door Net5 wordt uitgezonden? Meld je dan aan, de eerste selectieronde begint snel.

De kandidaten die wij zoeken zijn:

  • Bij voorkeur kandidaten die nog niet eerder een (echte) baan hebben gehad
  • Zeer gemotiveerd
  • Leuk om naar te kijken en geven het goede voorbeeld
  • Tussen de 18 en 35 jaar
  • Beschikbaar in augustus tot midden september.

Er vindt een eerste selectie plaats en de kandidaten die over blijven worden bezocht of gebeld door redacteuren van het programma.

Precies aangeven wat we zoeken is lastig. We laten ons graag verrassen! De beperkingen hoeven niet direct zichtbaar te zijn – maar de kijker moet wel snel merken dat er iets anders is. Alleen dan kunnen we laten zien dat anders zijn niet hetzelfde is als ‘verkeerd’ of ‘ongeschikt.’
Helaas kan niet iedereen meedoen. Omdat er op diverse plekken wordt gekookt zijn grote aanpassingen aan werkplekken niet te realiseren.

Opleiding en opnames

De opleiding duurt acht weken lang, gemiddeld drie tot vier dagen per week. Het is dan ook behoorlijk intensief. De kandidaten brengen de eerste week door in een logeerhuis van Philadelphia om elkaar en Arie Boomsma te leren kennen.
Tijdens opnamedagen wordt er voor de kandidaten gezorgd. Ook het vervoer wordt geregeld. De uiteindelijke selectie gaat in overleg met Net5 en de producent.

Meedoen en aanmelden

Wil je meedoen of een kandidaat opgeven? Neem dan contact op met Josanne van Bekkum, via josanne.vanbekkum@meeplus.nl of T 0416 67 55 00. Aanmelden kan tot en met 12 mei 2017.