Koffie-ochtenden over autisme in Breda

Het Autisme Informatie Centrum Breda (AIC) organiseert elke vrijdagmorgen een koffie-ochtend, op het kantoor van MEE in Breda, van 9.30-11.30 uur.

Heeft u zelf, uw kind, uw partner of iemand anders uit uw familie of omgeving autisme? De vrijwilligers van het Autisme Info Centrum (AIC) weten als geen ander hoe dat is. Alle vrijwilligers van het AIC zijn ervaringsdeskundig op het gebied van autisme. Tijdens de koffie-ochtenden kunt u hen uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Er is ook altijd ruimte voor een individueel gesprek met één van onze vrijwilligers. Zij bieden u een luisterend oor, delen ervaringen en/ of zoeken samen met u naar informatie en een antwoord op uw vragen.

Inloop vanaf 9:30 uur, aanvang 10.00 uur, einde 11.30 uur.
Locatie: MEE West-Brabant , Heerbaan 100, 4800 DE Breda.
De koffie-ochtend is gratis.

Koffie-ochtenden Plus
Iedere eerste vrijdag van de maand is er een koffie ochtend Plus. We gaan dan aan de hand van een thema of film met elkaar in gesprek. Voor de koffie-ochtenden plus ontvangen wij graag uw aanmelding via: AIC-Breda@nva-nb.nl.

Over AIC
AIC (Autisme Info Centrum) Breda is onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme, en organiseert iedere vrijdag van 9.30-11.30 uur een laagdrempelige koffie-ochtend in het gebouw van MEE West-Brabant in Breda. Meer informatie over autisme en lidmaatschap van de NVA: www.autisme.nl of aic-breda@nva-nb.nl