Kom op 23 mei naar de Vriendenkring-bijeenkomst!

Sommige mensen maken heel makkelijk contact, voor anderen is dit moeilijker. Valt u onder deze tweede groep en zoekt u mensen om leuke activiteiten mee te ondernemen?

Dan is Vriendenkring van MEE Plus en Stichting KernKracht iets voor u. Een Vriendenkring bestaat uit maximaal 5 personen en komt regelmatig samen voor activiteiten.

Over de bijeenkomst op 23 mei

Op donderdag 23 mei organiseren we, in samenwerking met Stichting KernKracht, een Vriendenkring-bijeenkomst met verschillende activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Deelnemers kunnen hier voorzichtig aftasten met wie het klikt. Aan het eind van de bijeenkomst vullen de deelnemers op een kaart in met wie ze een klik hebben. Op basis van de ingevulde kaarten worden maatjes en vriendenkringen gekoppeld.

Lees meer en meld u aan

De bijeenkomst is op donderdag 23 mei in de bibliotheek in Bergambacht (Esdoorn 1). De avond begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en eindigt om 21:00 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar servicebureau.mh@meeplus.nl of te bellen met T 0182 520333.

    Downloads
  • > Lees meer over de Vriendenkring-bijeenkomst