Privacy

29-10-2018

In deze privacyverklaring leggen we uit wat meeplus.nl doet met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met MEE Plus.

Nieuwsbrief
Je kunt je via onze website abonneren op onze nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres en NAW-gegevens (voornaam, achternaam, geslacht, functie en organisatie). Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je naam en e-mailadres slaan wij op zolang je op onze nieuwsbrief bent ingeschreven. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen, iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailplus van Spotler.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor het functioneren van onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Cookies
Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan. Deze website gebruikt functionele en analytische cookies. Functionele cookies zijn nodig voor het functioneren van de site. Analytische cookies bieden ons informatie over het gebruik van de site.

Analytische cookies
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door cookies verkregen informatie over jouw gebruik van de website, wordt geanonimiseerd overgebracht naar de servers van Google. Wij gebruiken deze informatie over jouw website-activiteiten om de gebruikservaring van onze diensten blijvend te analyseren en te verbeteren.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar het kan dan zijn dat bepaalde functionaliteiten van deze site dan niet meer goed werken.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij o.a. de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.
  • Wij gebruiken ZIVVER om veilig met u te e-mailen. ZIVVER beveiligt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals al uw persoonsgegevens. Lees meer

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, kan het zijn dat wij ook de privacyverklaring moeten aanpassen. Let daarom altijd op de datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
MEE Plus Alblasserwaard/Vijfheerenlanden
T 0183 69 16 00
servicebureau@meeplus.nl
Edisonweg 30
4207 HG Gorinchem

MEE Plus Brabant Noord
T 0416 67 55 00
servicebureau.bn@meeplus.nl
Dillehof 71
4907 BG Oosterhout

MEE Plus Drechtsteden
T 078 750 89 00
servicebureau@meeplus.nl
Johan de Wittstraat 40A
3311 KJ Dordrecht

MEE Plus Midden-Holland
T 0182 52 03 33
servicebureau.mh@meeplus.nl
Tielweg 3
2803 PK Gouda

MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden
T 0181 33 35 07
servicebureau@meeplus.nl
Hoogwerfsingel 2
3202 SP Spijkenisse