Vacature sociaal werker Hardinxveld-Giessendam

 

Door het leveren van kwalitatieve en efficiënte dienstverlening aan inwoners, gemeenten en andere partijen, draagt MEE- Vivenz bij aan een samenleving waarin (kwetsbare) mensen op hun menszijn worden gewaardeerd. MEE-Vivenz faciliteert haar medewerkers optimaal, waardoor zij hun vak met passie, kennis en expertise kunnen uitoefenen.
Wij zijn per 1 april 2020 op zoek naar een:

Sociaal werker in Hardinxveld-Giessendam (M/V)
(24-32 uur per week)

 

De functie
Je biedt ondersteuning aan (kwetsbare) burgers die vragen en problemen hebben. De contacten ontstaan vanuit een proactieve (outreachende) benadering van de professionals (indien noodzakelijk middels huisbezoek). Samen met andere professionals en vrijwilligers, bied jij informatie, advies en ondersteuning in de wijk. Ook zet je groepen, trainingen of workshops op voor de doelgroepen.

In Hardinxveld-Giessendam is het algemeen maatschappelijk werk ondergebracht in het sociaal team. Het sociaal team bestaat uit professionals met een zogenaamd T-profiel. Er wordt breed (generalistisch) en integraal naar de vraag van de bewoner gekeken, waarbij er uitgegaan wordt van de eigen kracht van de bewoner en de mogelijkheden van zijn omgeving. Alle inwoners van 0-100 jaar kunnen bij het sociaal team terecht met vragen of problemen op het gebied van o.a. relaties, verlies/rouw, opvoeding/ouderschap/ gezin, echtscheiding, huiselijk geweld, ziekte/stress, werk en financiën. Het sociaal team in Hardinxveld-Giessendam is een samenwerking tussen meerdere partijen met bijbehorende expertises en kennis.

Wij zoeken
Een enthousiaste, ondernemende en betrouwbare collega. Je bent minimaal in het bezit van een relevant hbo-diploma. Wij zoeken een generalist die out- of -the -box kan denken, samenhang ziet, zelfstandig is, initiatief toont, lef heeft, nieuwsgierig is, een goede luisteraar is, inlevingsvermogen heeft, betrokken is, achterover kan zitten, maar handelt als dat noodzakelijk is, open staat, reflectief is, leert, vraagt en hulp/expertise accepteert, zijn eigen specialisme kan delen, enthousiasme toont, mensen mee krijgt en soms afwijkt en moeilijk in een ‘standaard profiel’ is te passen. Hij/zij biedt informatie, advies en ondersteuning.

Ons aanbod
Werken in de welzijnssector geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een goede werksfeer, volop ruimte voor de eigen ontwikkeling en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de cao Sociaal Werk schaal 8.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Rebekka Zekveld (coördinator Sociaal Team) via telefoonnummer 06-22723534 of met Jorijn Gorissen (teamleider Sociale Basis) via telefoonnummer 06-51073186 of kom langs voor een kopje thee/koffie.

Solliciteren
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je brief met CV vóór 25 februari 2020 per mail naar secretariaatdrechtsteden@meeplus.nl. Gesprekken zullen plaatsvinden op donderdagmiddag 27 februari.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.