Vacature Gedragswetenschapper regio Midden-Holland 36 uur per week

Geloof jij dat je iemand verder helpt als je naast hem/haar staat en gezamenlijk optrekt in het zoeken naar oplossingen? Ben jij iemand die gebruik maakt van de unieke talenten van elk mens en uitgaat van de eigen kracht? Dan horen we graag van je! Wij hebben zijn op zoek naar een enthousiaste

Gedragswetenschapper
regio Midden-Holland
36 uur per week

Jouw functie
MEE Plus verzorgt verschillende diensten binnen de regio, waaronder handelingsgerichte diagnostiek. Diagnostisch onderzoek door MEE staat niet op zichzelf, maar maakt indien nodig onderdeel uit van de vraagverheldering van cliënten in de diverse sociale teams.

Als gedragswetenschapper verricht je zelfstandig handelingsgerichte diagnostiek. Daarnaast bied je ondersteuning en consultatie aan MEE-collega’s, medewerkers in jeugdteams, wijkteams en gemeenten en je overlegt met netwerkpartners. Als teamlid werk je samen met collega gedragswetenschappers en psychologisch medewerkers aan regio brede goede diagnostiektrajecten, het opleiden van stagiairs en het mede vorm- en inhoud geven aan diverse vormen van werkbegeleiding, intervisie, overleg inzake risicovolle casuïstiek en het hanteren van de meldcode.

Jij hebt:

  • een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogie of Psychologie met een Basisaantekening Psychodiagnostiek
  • affiniteit en relevante werkervaring (minimaal 2 jaar) met kinderen en volwassenen met een beperking, NAH en/of een chronische aandoening
  • ervaring in het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en het bieden van consultatie
  • een klantgerichte en dienstverlenende instelling met als uitgangspunt werken vanuit de Sociale Netwerkversterking
  • analytisch en empathisch vermogen
  • uitstekende schriftelijke, communicatieve en sociale vaardigheden
  • computervaardigheden, accuratesse en flexibiliteit
  • goed zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Wat heeft MEE Plus jou te bieden?
Je komt als gedragswetenschapper in dienst van MEE Plus, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz. Je krijgt een dynamische, gevarieerde baan in een prettige en sociale werkomgeving met gemotiveerde vakcollega’s.

Wij bieden je een contract, in eerste instantie, voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op verlenging.

Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de cao Sociaal Werk, functiegroep 10, minimaal € 3.142,- tot maximaal € 4.712,- bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur. Je krijgt ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

Over de werkgever
MEE Plus streeft naar een inclusieve samenleving, waarin mensen met en zonder beperking mee kunnen doen. Onze missie is: ‘Met elkaar werken aan een samenleving, waarin iedereen ertoe doet’. We gaan uit van de eigen kracht van onze cliënten en van de mensen die naast hen staan. Die eigen kracht activeren en benutten we zoveel mogelijk met Sociale Netwerkversterking, waarbij we uitgaan van mogelijkheden, niet van problemen. Onze medewerkers zijn flexibel, onderscheidend, creatief en trots op hun baan.

We hebben jarenlange kennis en ervaring met mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, autisme, psychische problemen en chronisch zieken in regio, wijken en buurten. We bieden onafhankelijke cliëntondersteuning en kijken breed mee op diverse levensgebieden o.a. wonen, werken en inkomen, welzijn en onderwijs.

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Rianne Cosijn, gedragswetenschapper via T 06-52376023 Kijk voor meer informatie op onze website www.meeplus.nl. Wil je solliciteren? Dat kan tot uiterlijk 28 augustus 2021 via https://www.meevivenz.nl/onze-vacatures/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.