Vacature Maatschappelijk Werker 32 uur p/w locatie Albrandswaard

Jouw functie
Je biedt ondersteuning aan (kwetsbare) burgers die vragen en problemen hebben. De contacten ontstaan vanuit een proactieve (outreachende) benadering van de professionals (indien noodzakelijk middels huisbezoek). Samen met andere professionals en vrijwilligers, bied jij informatie, advies en ondersteuning in de wijk. Ook zet je groepen, trainingen of workshops op voor de doelgroepen.

Het Wijkteam bestaat uit professionals met een zogenaamd T profiel, kijkt breed(generalistisch) en integraal naar de vraag van de bewoner, gaat uit van de eigen kracht van de bewoner en de mogelijkheden van zijn omgeving.

In Albrandswaard is het algemeen maatschappelijk werk ondergebracht in het Wijkteam. Alle inwoners van 0-100 jaar kunnen bij het Wijkteam terecht met vragen of problemen op het gebied van o.a. relaties, verlies/rouw, opvoeding/ouderschap/ gezin, echtscheiding, huiselijk geweld, ziekte/stress, werk en financiën.

 

Jij:

  • Bent in het bezit van een relevant hbo-diploma (bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Social Work);
  • Bent een generalist die out of the box kan denken;
  • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Bent zelfstandig en werkt gestructureerd;
  • Toont enthousiasme en krijgt mensen mee;
  • Kan achterover zitten, maar handelt als dat noodzakelijk is;
  • Bent flexibel, stressbestendig, tactvol, oplettend, geduldig en je hebt goed inlevingsvermogen.


Ons aanbod
Je komt in dienst van De Sociale Basis, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz. Je krijgt een dynamische, gevarieerde baan in een prettige en sociale werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Wij bieden je een contract, in eerste instantie, voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de cao Sociaal Werk, functiegroep 8, minimaal € 2.712, – en maximaal € 3.864, – bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur. Je krijgt ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

Over de werkgever
MEEVivenz is een organisatie die zich inzet voor een sterke samenleving. MEEVivenz heeft de volgende missie:
Met elkaar werken aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.
De organisatie stelt inwoners, medewerkers en vrijwilligers voorop en verliest de maatschappelijke meerwaarde niet uit het oog. Dit doen we door een organisatie te zijn waarop men kan vertrouwen, door de ontwikkeling van cliënten en medewerkers te stimuleren en door een organisatie te zijn die vooral ‘doet’. Vertrouwen, Ontwikkelen en Doen zijn onze kernwaarden.

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Fenna Nuninga, Teamleider, via T 06-50211920 of E fenna.nuninga@meevivenz.nl. Kijk voor meer informatie over Sociaal wijkteam Albrandswaard op de website https://www.albrandswaard.nl/wijkteams

Wil je solliciteren, reageer uiterlijk vóór 31 augustus 2021, via www.meevivenz.nl/onze-vacatures/.