Vacature medewerker contractmanagement

 

Medewerker contractmanagement 28 uur p/w
(Locatie Dordrecht)

Jouw functie
Als medewerker contractmanagement werk je voor alle managers van De Sociale Basis. Jij
adviseert hen gevraagd en ongevraagd over de verschillende contracten bij gemeenten. Samen of zelfstandig stel je contracten op, verwerk je deze in het systeem en verzorg je op verzoek, mondeling en/of schriftelijk informatie aan het management (intern) en belanghebbenden (in- en extern). Als medewerker contractmanagement ben jij ook verantwoordelijk voor de volledige administratie van het contractmanagement. Daarnaast draag je zorg voor een correcte uitvoering van het contractmanagement, evalueer je processen en kom je met verbetervoorstellen. De functie van medewerker contractmanagement is een nieuwe functie binnen onze organisatie. Wij zijn op zoek naar iemand die initiatief neemt en met voorstellen komt over de invulling van deze functie. Hierin werk je samen met de managers en twee collega’s binnen het contractmanagement.

“Een goede contractmedewerker is voor mij iemand die de hele administratie van A tot Z
verzorgt. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien en alles wordt tot in de puntjes
vastgelegd. Daarnaast monitort de contractondersteuner alle processen en geeft hij/zij tijdig
een signaal als er bijgestuurd moet worden”.

Jij:
• hebt een MBO+/ HBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een afgerond Heao-opleiding of Bedrijfsadministratie en met een eigen visie op het sociaal domein;
• hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
• hebt ervaring met administratieve procedures;
• hebt een analytisch denkvermogen;
• bent accuraat, resultaatgericht, proactief, verbindend, zelfstandig en oplossingsgericht;
• bent je bewust van de veranderingen en de dynamiek die de zorg met zich meebrengt en heb je affiniteit met deze branche.
• bent je in staat om beleidsmatige documenten te vertalen naar de praktijk en managers ondersteunen in het schrijven van o.a. jaarverslagen;
• beweegt je je gemakkelijk in de digitale wereld;
• Ervaring met Exact Synergy is een pré.

Ons aanbod
Je komt in dienst van De Sociale Basis, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz. Je krijgt een dynamische, gevarieerde baan in een prettige en sociale werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Wij bieden je een contract, in eerste instantie, voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de cao Sociaal Werk, functiegroep 7, minimaal € 2.501, – en maximaal € 3.494, – bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur. Je krijgt ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

Over de werkgever
MEEVivenz is een organisatie die zich inzet voor een sterke samenleving. MEEVivenz heeft de volgende missie:

Met elkaar werken aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.
De organisatie stelt inwoners, medewerkers en vrijwilligers voorop en verliest de maatschappelijke meerwaarde niet uit het oog. Dit doen we door een organisatie te zijn waarop men kan vertrouwen, door de ontwikkeling van cliënten en medewerkers te stimuleren en door een organisatie te zijn die vooral ‘doet’. Vertrouwen, Ontwikkelen en Doen zijn onze kernwaarden.

Om onze visie inhoud te geven en de dienstverlening te versterken, hebben we de krachten
gebundeld binnen een fusieorganisatie bestaande uit het concern Stichting MEEVivenz en de
werkmaatschappijen Vivenz, MEE Plus, MEE Gelderse Poort en De Sociale Basis.
Met werkmaatschappij De Sociale Basis creëren we één centraal aanspreekpunt voor gemeenten binnen de regio’s Drechtsteden, BAR en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden voor sociale wijkteams en welzijnsdiensten. Onze dienstverlening vanuit De Sociale Basis is sterk lokaal verankerd en draagt bij aan het versterken van de lokale sociale basis door individueel en collectief aanbod. Met een integraal aanbod van dienstverlening dragen we bij aan de transformatie binnen het sociaal domein.

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Lian Menting, manager via T 06 – 460 571 59. Wil je solliciteren, stuur dan jouw motivatiebrief en cv in, uiterlijk voor 1 september 2021, via https://www.meevivenz.nl/onze -vacatures/ of vacatures@meevivenz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.