Vacature Projectleider Thuis in de Wijk | Nissewaard

In de nota Thuis in de Wijk heeft de gemeente Nissewaard opgenomen dat zorg en welzijn doelgericht, dichtbij en laagdrempelig georganiseerd wordt voor alle inwoners van Nissewaard. In januari 2018 zijn de initiatiefnemers MEE Plus, SWO, Kwadraad en Pameijer gestart met de voorbereidingen om de dienst-verlening op het gebied van maatschappelijk werk, cliëntondersteuning en ouderenadvies integraal en gebiedsgericht aan te bieden. Op 1 juli 2018 is Thuis in de Wijk gestart en heeft JOZ zich aangesloten.

Voor Thuis in de Wijk zoeken we nu een ervaren en inspirerende:

Projectleider
tijdelijke functie voor 24 – 32 uur per week

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een projectplan en de uitvoering hiervan. Je draagt zorg voor een programmatische aanpak en werkt hierbij nauw samen met de managers van de organisaties van het samenwerkingsverband, die sturing geven aan de afzonderlijke projectopdrachten. Je stuurt op het behalen van de doelstellingen en legt verantwoording af aan de bestuurders van de organisaties van het samenwerkingsverband. Je vertegenwoordigt deze alliantie in contacten met en terugkoppeling aan de gemeente/opdrachtgever en andere relevante partners.

Wat breng je mee:
Naast een afgeronde HBO-opleiding ben je bekend met het sociaal domein en met gemeentelijke en organisatorische processen. Ook heb je ervaring met procesmatig begeleiden en je hebt kennis van diverse uitvoeringsvarianten, die worden toegepast voor netwerksamenwerking in het sociaal domein.

Daarnaast ben je:

  • politiek-bestuurlijk sensitief en kun je schakelen op meerdere niveaus
  • resultaatgericht, verbindend, dienstverlenend, in staat te faciliteren, draagvlak te creëren en te enthousiasmeren
  • hands on, je hebt overtuigingskracht en bent communicatief vaardig
  • resultaatgericht en je hebt goede management- en procesbegeleidingsvaardigheden

Wij bieden:
Een tijdelijke functie voor de duur van een jaar voor tenminste 24 uur per week met een salaris dat valt in schaal FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg. Het is een interessante en pionierende functie bij het grootste samenwerkingsverband binnen het sociaal domein in Nissewaard.

Waarom Thuis in de Wijk:
We willen een samenleving waarin mensen en hun leefwereld centraal staan. Het verbeteren van welzijn en gezondheid van inwoners zijn voor ons belangrijk. Tegelijkertijd willen we dat de zorgkosten betaalbaar blijven. Dit doen we door op een vernieuwende manier samen te werken. Met inwoners en met onze maatschappelijke partners in de wijken en kernen. We willen met elkaar herkenbare, vertrouwde en laagdrempelig informatie, ontmoeting en ondersteuning bieden. Thuis in de Wijk is een beweging. Iedereen met goede ideeën en de bereidheid om in samenwerking zorg en welzijn te vernieuwen, doet mee.

Informatie:
Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op Michiel van der Vlies, bestuurder MEE Plus, op telefoonnummer: 078 64 83 777.
Wil je reageren?
Stuur dan je motivatie met cv t.a.v. Michiel van der Vlies, vóór 15 december a.s., naar vacaturesHRM@meeplus.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 21 december 2018.