Vacature Psychologisch medewerkers regio Midden-Holland, Drechtsteden en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden 2 x 36 uur p/w

Geloof jij dat je iemand verder helpt als je naast hem/haar staat en gezamenlijk optrekt in het zoeken naar oplossingen? Ben jij iemand die gebruik maakt van de unieke talenten van elk mens en uitgaat van de eigen kracht? Dan horen we graag van je! Wij hebben zijn op zoek naar een enthousiaste

 

Psychologisch medewerkers

regio Midden-Holland, Drechtsteden en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

2 x 36 uur per week

Jouw functie

MEE Plus verzorgt verschillende diensten binnen de regio, waaronder handelingsgerichte diagnostiek. Diagnostisch onderzoek door MEE staat niet op zichzelf, maar maakt indien nodig onderdeel uit van de vraagverheldering van cliënten in de diverse sociale teams.

Als psychologisch medewerker neem je zelfstandig, in overleg met de gedagsdeskundige, psychodiagnostisch onderzoek af bij volwassenen en jeugdigen en werkt ze uit. Je beschrijft gedragsobservaties en testresultaten, beheert het testmateriaal en verzorgt aanmeldingen en registraties in het bedrijfsinformatiesysteem. Daarnaast ben je in staat om – onder supervisie van de gedragskundige – testresultaten te bespreken met cliënten.

Jij hebt:

  • Je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen en bent sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.
  • Je bent minimaal in het bezit van het diploma Psychologisch Pedagogisch assistent II of HBO toegepaste psychologie of je rondt deze binnenkort af. Een afgeronde opleiding pedagogiek of psychologie is een pré.
  • Ervaring en kennis op het gebied van psychodiagnostiek en ervaring met het werken met klanten met een (licht) verstandelijke beperking heeft onze voorkeur.
  • Wij zoeken een psychologisch medewerker met de volgende competenties: klantgerichtheid, integriteit, samenwerken, sensitiviteit, flexibel gedrag, stressbestendig en zelfstandigheid.

Wat heeft MEE Plus jou te bieden?

Je komt als psychologisch medewerker in dienst van MEE Plus, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz. Je krijgt een dynamische, gevarieerde baan in een prettige en sociale werkomgeving met gemotiveerde vakcollega’s. Bij gebleken geschiktheid, passende opleiding en functieruimte doorgroeimogelijkheden naar de functie gedragswetenschapper.

Wij bieden je een contract, in eerste instantie, voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Er is 2 fte beschikbaar, waarvan 1 fte voor de periode van een jaar en 1 fte met uitzicht op verlenging.

Het salaris wordt, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, gebaseerd op de cao Sociaal Werk, functiegroep 8, minimaal € 2.712,- tot maximaal € 3.864,- bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur. Je krijgt ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

Over de werkgever
MEE Plus streeft naar een inclusieve samenleving, waarin mensen met en zonder beperking mee kunnen doen. Onze missie is: ‘Met elkaar werken aan een samenleving, waarin iedereen ertoe doet’. We gaan uit van de eigen kracht van onze cliënten en van de mensen die naast hen staan. Die eigen kracht activeren en benutten we zoveel mogelijk met Sociale Netwerkversterking, waarbij we uitgaan van mogelijkheden, niet van problemen. Onze medewerkers zijn flexibel, onderscheidend, creatief en trots op hun baan.

We hebben jarenlange kennis en ervaring met mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, autisme, psychische problemen en chronisch zieken in regio, wijken en buurten. We bieden onafhankelijke cliëntondersteuning en kijken breed mee op diverse levensgebieden o.a. wonen, werken en inkomen, welzijn en onderwijs.

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over de functie en procedure kun je vanaf 16 augustus contact opnemen met Miriam van der Laarse, gedragswetenschapper, via vacatures@meevivenz.nl Kijk voor meer informatie op onze website www.meeplus.nl. Wil je solliciteren? Dat kan tot uiterlijk 27 augustus 2021 via https://www.meevivenz.nl/onze-vacatures/ De sollicitatie gesprekken staan gepland op maandagmiddag 6 september.

Ook kandidaten uit het doelgroepenregister van de Participatiewet kunnen solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.