Vacature Staffunctionaris Expertisecentrum Sociaal Werk 8 uur p/w

 

Ben jij op zoek naar een functie bij een organisatie met maatschappelijke relevantie, waarbij je direct betrokken bent bij wat zich binnen de organisatie afspeelt? Dan zoeken wij jou!

 

Staffunctionaris Expertisecentrum Sociaal Werk (M/V)

(8 uur per week voor de duur van 1 jaar)

 

De functie

Je draagt (actief) bij aan de voorbereiding en uitvoering van beleid binnen het Expertisecentrum Sociaal Werk. Je vertaalt ontwikkelingen en het vastgestelde beleid naar concrete (beleids-) ontwikkelingstaken en projecten en voert deze uit en/of coördineert deze.  Je implementeert (procesmatig en inhoudelijk) resultaten van (beleids-)ontwikkeling en projecten binnen de instelling en verricht voorkomende uitvoerende werkzaamheden. Je evalueert en signaleert knelpunten ten aanzien van het betreffende beleidsterrein in relatie tot het organisatie- en/of Welzijnsbeleid en neemt initiatieven die kunnen leiden tot verbeteringen en/of aanpassingen.

Je ontwikkelt en geeft uitvoering aan informatie- en kennisoverdracht ten behoeve van deskundigheidsbevordering en geeft voorlichting, informatie en advies door middel van voorlichting, bijeenkomsten, specifieke activiteiten en/of publicaties.

De nadruk binnen deze functie komt te liggen op de organisatie en implementatie van de inrichting van de Kennisteams, Projecttafels en het Kernteam binnen MEE Vivenz, waarmee kennisdeling via informeren, delen, signaleren, door ontwikkelen en innoveren geborgd gaat worden.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega met een HBO plus/academisch werk- en denkniveau die beschikbaar is voor 8 uur per week.  Bij voorkeur heb je aantoonbare relevante werkervaring, kennis van het werkveld en inzicht in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.

Je bent proactief en ondernemend in het signaleren en inspelen op feitelijke en verwachte ontwikkelingen en het vertalen hiervan in acties. Je hebt een analytisch vermogen voor het vertalen van ontwikkelingen in concrete voorstellen. Je bent enthousiasmerend en hebt overtuigingskracht. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen en verdedigen van (beleids-)adviezen. Je bent in staat de taak van procesregie binnen de kennisteams en het kernteam goed uit te voeren.

Ons aanbod

Een dynamische en gevarieerde baan in een zakelijke, professionele en sociale omgeving met gemotiveerde collega’s. Een contract voor bepaalde tijd. Het salaris wordt ingedeeld in schaal 9 van de CAO Welzijn als staf-/beleidsmedewerker 3.

MEEVivenz

Per 1 januari 2020 werken MEE Plus en Vivenz samen als één organisatie (MEEVivenz) op het vlak van maatschappelijke ondersteuning. Met deze gebundelde krachten, zet MEEVivenz zich in voor sociale thema’s zoals armoede, samenleven, opvoeding, werk en dagbesteding, ontwikkeling, (mantel)zorg en eenzaamheid.

Ons werkgebied omvat 31 gemeenten in de regio’s Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Brabant Noord, Drechtsteden, Midden-Holland en de Zuid-Hollandse Eilanden. 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en Curriculum Vitae vóór 1 juli 2021 a.s. naar vacatures@meevivenz.nl.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Lian Menting (manager) op telefoonnummer 06-46 05 71 59.