Vacature: Stafmedewerker kwaliteit (24-32 uur per week)

Bij MEE Vivenz werken wij met elkaar aan een samenleving waarin iedereen er toe doet en die mensen insluit in plaats van uitsluit.

In onze organisatie vinden wij dat kwaliteit vanzelfsprekend is. Gelukkige medewerkers werken efficiënt in een transparante werkomgeving.
Ben jij iemand die het vermogen heeft om collega’s te stimuleren tot het maken van goede afspraken en uit te dagen altijd het beste uit zichzelf te halen? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

Wij zijn namelijk op zoek naar een
Stafmedewerker kwaliteit
(24-32 uur per week)

Wat ga je doen?
Als stafmedewerker ben je in algemene zin (mede-) verantwoordelijk voor het introduceren en implementeren van het kwaliteitsbeleid binnen MEE-Vivenz, inclusief de aansturing van het auditteam. Om dit te kunnen realiseren onderhoud je relevante interne en externe netwerken.
Afhankelijk van de situatie ben je (beleids-) adviseur, projectmanager of procesbegeleider. Je bent onderdeel van en in die zin ook nauw betrokken bij het Expertise Centrum Sociaal Werk.
Tenslotte – maar niet in de laatste plaats – ben je gevraagd en ongevraagd adviserend aan het managementteam en een sparring partner voor de bestuurders.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste collega met een hbo-plus/academisch werk- en denkniveau die beschikbaar is voor 24- 32 uur per week. Wij vragen aantoonbare relevante werkervaring (stafervaring/ projectleider/ management). Daarnaast heb je kennis van het werkveld en inzicht in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.
Je hebt een hands on mentaliteit, bent pragmatisch, flexibel en kan snel reageren op vragen en opdrachten vanuit het managementteam. Vanzelfsprekend heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende functie voor iemand die ervaring heeft als stafmedewerker met (kwaliteits-) beleid en projectmatige aanpak. Een uitdagende baan met prettige collega’s waarbij effectief samenwerken om de doelstellingen van de organisatie te realiseren, centraal staat. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De aanstelling wordt voor 1 jaar aangeboden, waarna verlenging mogelijk is. Het salaris wordt ingedeeld in schaal 9 van de cao Sociaal Werk, functie staf/ beleidsmedewerker 3.

Wie zijn wij?
MEE-Vivenz bestaat uit de werkmaatschappijen MEE, Vivenz, de Sociale Basis en het Expertisecentrum Sociaal Werk. MEE-Vivenz faciliteert haar medewerkers optimaal, waardoor zij hun vak met passie, kennis en expertise kunnen uitoefenen. Door het leveren van kwalitatieve en efficiënte dienstverlening aan inwoners, gemeenten en andere partijen, draagt zij bij aan een samenleving waarin (kwetsbare) mensen op hun menszijn worden gewaardeerd.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Lian Menting (Manager Vivenz), via telefoonnummer 06-46057159.

Solliciteren
Wilt u reageren? E-mail dan uw sollicitatie  met cv naar solliciteren@vivenz.nl.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.