Vacature stagiaire MEE Midden-Holland

 

 

MEE-Vivenz geeft informatie, advies en kortdurende ondersteuning aan mensen met een beperking en hun omgeving. Op alle levensgebieden en in alle levensfasen. Daardoor kunnen cliënten naar vermogen meedoen in de samenleving. Wij zijn onafhankelijk en staan naast de cliënt. Wij helpen eigen kracht te versterken en de mogelijkheden van zijn netwerk te benutten. Dit vergroot zijn zelfredzaamheid en kwaliteit van bestaan. Maak meedoen mogelijk en wordt stagiair bij MEE-Vivenz.

Voor het studiejaar 2020–2021 zijn we op zoek naar een 3e of 4e jaars stagiair die 6-12 maanden deel uit wil maken van Team Midden Holland.

Dit ga je doen
Tijdens je stage draai je geleidelijk aan mee in het werk van een MEE cliëntondersteuner en je leert sommige onderdelen zelfstandig uit te voeren. Je kunt te maken krijgen met allerlei cliëntsituaties. Bijvoorbeeld gezinnen waarin een kind met een beperking opgroeit, mensen met een licht verstandelijke beperking die op zichzelf gaan wonen of jongeren met een beperking die zelfstandig willen leren reizen of mensen die een 24-uurs beschikking hebben en hierin geadviseerd willen worden.

Wat zoeken we? Een student die:
– een opleiding volgt op hbo-niveau, bijvoorbeeld Social Work, MWD, SPH of toegepaste psychologie
– woont binnen de regio Midden-Holland
– graag met mensen werkt, van allerlei achtergronden
– bereid is te leren over leven met een beperking
– onze cliënten ziet als de deskundige als het gaat om hun eigen leven
– bereid is, incidenteel, ’s avonds te werken voor bijvoorbeeld een ouderavond
– energie krijgt van afwisselende werkzaamheden

Wat bieden we?
– een stageplek waar veel te leren is
– taken die worden afgestemd op je eigen leerdoelen
– een gezellig team waar je meteen deel van uitmaakt
– deelname aan deskundigheidsbevordering, zoals Sociale Netwerk Versterking, training herkennen van en omgaan met LVB en ASS.
– stagevergoeding conform de cao-gehandicaptenzorg

Interesse?
Schrijf dan een brief met jouw motivatie, kwaliteiten en leerdoelen en zeg ons vooral waarom we voor jóu moeten kiezen. Mail voor 1 april 2020 je brief mét CV naar servicebureau.mh@meeplus.nl o.v.v. sollicitatie studententeam 3e jaars stage 2020/2021.
Parttime uren: 24-32 uur per week