Kitchen Impossible: jongeren met een beperking op weg naar hun droombaan

In dit tv-programma leidt topchef Robert Kranenborg acht jongeren op voor een baan in een restaurant.

Onder leiding van presentator Arie Boomsma gaan zij allemaal voor hun droombaan bij een reguliere werkgever. Vanaf woensdag 30 november om 21.30 uur op Net5 zien we in vijf afleveringen hoe het de kandidaten vergaat. MEE en Philadelphia werken mee aan het programma.

De jongeren hebben allemaal een beperking, zoals het syndroom van Down, doofheid of een verstandelijke beperking. Het programma laat zien dat zij met de juiste ondersteuning veel mogelijkheden hebben. Vanaf 30 november, elke woensdag om 21.30u op Net5. Kijken dus!

Wil je aan het werk?

De arbeidsconsulenten van MEE kunnen je helpen als je op zoek bent naar werk. Weet je al wat je wilt, of wat je kunt? We kunnen een arbeidsinteressetest afnemen, of een vaardighedentest. Daarnaast ondersteunen we je en kun je verschillende cursussen bij ons volgen. Bijvoorbeeld leren solliciteren, of sociale vaardigheden op het werk. Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Voor werkgevers

Bent u benieuwd wat iemand met een beperking voor uw bedrijf kan betekenen? Met de juiste ondersteuning is veel mogelijk. MEE heeft arbeidsdeskundigen in dienst, die u er alles over kunnen vertellen. Waar moet een werkplek aan voldoen? Hoe zorgt u ervoor dat werknemer én werkgever een gelukkig match zijn en blijven? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de kandidaten in Kitchen Impossible? Kijk dan ook op http://kitchenimpossible.mee.nl/

 

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?