MEE Nederland wordt MEE NL

Per 1 januari 2016 wordt MEE Nederland de coöperatieve vereniging MEE NL. Onze missie ‘Meedoen mogelijk maken voor mensen met een beperking’ blijft onveranderd en dat hebben we 250 aanwezigen laten zien en ervaren op 9 december in de Flint in Amersfoort.

Sprankelende optredens van de band United by Music, door acteurs van Toltheater, breakdanser REDO en theatermaker Marc de Hond lieten zien hoe zij ondanks hun beperkingen hun talenten bijzonder hebben ontwikkeld. Presentatrice Lucille Werner ontving hen op hartverwarmende wijze op het podium en liet zien, horen en voelen hoe enorm betrokken zij is bij de missie van MEE. Haar enthousiasme en humor maakten van de voorstelling een waar feest.

Een feest was het ook voor de nieuwe en oude bestuurders van MEE Nederland. Voorzitter Jos Werner en directeur Jan de Vries van MEE Nederland werden in de schijnwerpers gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet. De nieuwe directeur van MEE NL Mirjam Sterk en de nieuwe voorzitter van de coöperatie MEE NL Cees van der Wal werden bevraagd over hun toekomstplannen. Hun doel was helder: met 20 leden, 2.000 geregistreerde professionals en een krachtig landelijk team zal MEE nog intensiever werken aan landelijke en onafhankelijke cliëntondersteuning op alle levensgebieden. Zodat mensen met een beperking weer kunnen meedoen in onze maatschappij.

 

Met 20 leden, 2.000 geregistreerde professionals en een krachtig landelijk team werkt MEE nog intensiever aan onafhankelijke cliëntondersteuning op alle levensgebieden

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?