Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Participatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en vitaliteit zijn actuele thema’s binnen het werkgeverschap.

Maar hoe combineert u dat nou precies: uw maatschappelijke betrokkenheid aangaan en tegelijkertijd als bedrijf hier ook meerwaarde uithalen?

Ontzorgen

We ontzorgen u in het hele proces: we ondersteunen werkgevers om medewerkers met een beperking op waarde te schatten en hen duurzaam in te zetten in het werkproces. Bijvoorbeeld door adviezen te geven aan u en het team over hoe om te gaan met een werknemer met een beperking. Of door mee te denken hoe u het ziekteverzuim binnen uw bedrijf kunt verlagen. Of door te informeren naar alle issues waar een werknemer mee kampt, mogelijk zit hier samenhang tussen. Met de juiste begeleiding en in de juiste werkomgeving is er veel mogelijk en ligt er een groep toegewijde werknemers binnen handbereik.

Werkfit en duurzaam

Wij maken mensen met een beperking werkfit en begeleiden u als werkgever bij het in dienst nemen én houden van de mensen. Medewerkers kunnen we trainen in de omgang met een collega met bijvoorbeeld autisme, een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Mocht er uitval dreigen – bij de werknemers met een beperking of bij mantelzorgers – dan zijn we uw partner om dat te voorkomen.

Samen maken we de werkvloer een stukje rijker!
Wilt u meer weten? Neem contact op met Annelien Theeuwes, annelien.theeuwes@meeplus.nl

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?