Werkconferentie Het nieuwe verantwoorden

Op donderdag 2 februari van 9.30 – 13.00 uur in Hendrik-Ido-Ambacht voor iedereen die op een andere, resultaatgerichte manier wil verantwoorden. Wat verwachten opdrachtgevers en wat kunnen opdrachtnemers bieden?

Voor beleidsambtenaren, wethouders, medewerkers van partnerorganisaties en zorgkantoren

Innoveren in het sociaal domein en tegelijkertijd op een goede manier resultaatgericht verantwoorden: van cijfers naar meedoen. We hebben er allemaal mee te maken, maar er is nog weinig concreets.

Zet 2 februari 2017 9.30 – 13.00 uur in uw agenda en meld u aan! (vol=vol)

De sprekers en experts:

  • Frits van Vugt, Public Consultancy, adviseert overheden en maatschappelijke instellingen in het sociaal domein, o.a. over resultaatgericht subsidiebeleid.
  • Roos Herman, MEE Plus, schreef haar MBA-dissertation (cum laude) over de outcome van de dienstverlening van MEE en het aantonen van de maatschappelijke meerwaarde.
  • Prof. Dr. Tom van Yperen, bijzonder hoogleraar ‘Monitoring en innovatie zorg voor jeugd’ aan de Rijksuniversiteit Groningen en verbonden aan het Nederlands Jeugdinstituut (NJi).

Deel uw kennis en inspireer elkaar vanuit de verschillende visies en invalshoeken. En ga vol van nieuwe inzichten naar huis! Of naar kantoor.

IK MELD ME AAN

 

Tot ziens op 2 februari!,

Michiel van der Vlies, bestuurder MEE Plus

'We hebben er allemaal mee te maken, maar er is nog weinig concreets'

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?