Symposium 18-/18+ problematiek bij kwetsbare jongeren

Bij de overgang naar volwassenheid verandert er veel. Op bijna alle levensgebieden vinden dan transities plaats, en vaak een opeenstapeling van problemen.

Veel kwetsbare jongeren, zoals jongeren met een lichte verstandelijke beperking, lopen daardoor in deze fase vast. Hoe kunnen we dat voorkomen?

MEE NL organiseert net als vorig jaar weer een (gratis) symposium over problematiek waar mensen met een lichte verstandelijke beperking tegenaan lopen. Dit jaar is het thema de problematiek die kwetsbare jongeren ervaren als ze 18 jaar worden. Graag gaan we over deze problematiek én de oplossingen met jullie in gesprek. Het vraagstuk wordt daarbij vanuit verschillende perspectieven belicht.

Datum: woensdagmiddag 6 juni 2018
Locatie: Utrecht
Doelgroep: vertegenwoordigers van gemeenten, praktijk- en VSO- scholen, RMC’s en andere professionals die in hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met deze problematiek
Inschrijfkosten: geen

Meer informatie
[het symposium is vol, u kunt zich niet meer aanmelden] Hier kunt u het programma downloaden. Wacht daar niet te lang mee, het aantal plaatsen is beperkt!

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?