Uitreiking eerste participatiescan aan Plus ‘t Lam

Op 17 oktober 2018 werd de eerste MEE Participatiescan overhandigd aan Pel ’t Lam, eigenaar van twee Plus supermarkten in Dordrecht.

De inhoud van deze participatiescan, ontwikkeld door MEE Plus Arbeid, laat een duidelijk beeld zien waar de mogelijkheden en de kansen liggen van deze supermarkt op het gebied van maatschappelijk en inclusief werkgeven.

“We zijn erg blij met deze scan en hebben nieuwe energie gekregen om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of arbeidsbeperking in ons bedrijf een plek te geven”, aldus Pel ‘t Lam.

De scan geeft verder informatie en advies over zaken als: wat levert het mijn organisatie op, wie zijn de potentiële medewerkers en wat is er nodig om het tot een duurzaam succes te laten worden.

MEE ondersteunt al 60 jaar mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, chronische ziekte of vorm van autisme. Sinds 2018 biedt MEE ook haar dienstverlening aan werkgevers aan. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie op www.meeplus.nl/arbeid

Plus-supermarkteigenaar Pel ’t Lam en Arthur Moen, integrale arbeidscoach bij MEE Plus

"We zijn erg blij met deze scan en hebben nieuwe energie gekregen om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of arbeidsbeperking in ons bedrijf een plek te geven"

Wilt u direct weten wat het aanbod in uw gemeente is?