Werken bij MEE

Met elkaar werken aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet

MEE is onderdeel van MEEVivenz

Werken bij MEEVivenz betekent werken voor een sterke samenleving. Een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt zelf regie te hebben over het eigen leven, talenten te ontwikkelen en mee te doen.

Mooi werk met impact op vele vakgebieden

Als een van de grootste werkgevers binnen het Sociaal Domein biedt MEEVivenz een enorme diversiteit aan werk.

Bekijk hier jouw mogelijke nieuwe carrière stap. Of lees de verhalen van jouw toekomstige collega’s en ontdek de impact van hun werk op vele vakgebieden.

Bekijk hier al onze vacatures

Stage lopen bij MEE
MEE Plus is regelmatig op zoek naar stagiairs. Wij bieden vooral stageplaatsen aan 3e en 4e jaars hbo-studenten van de opleiding MWD, maar ook voor studenten SJD en SPH hebben wij zo nu en dan stagemogelijkheden. Dit geldt ook voor stagemogelijkheden op ondersteunende (staf)afdelingen.
Heb je interesse in het werken bij  onze organisatie , maar staat er in ons vacature- overzicht nét niet de baan die jou als een jasje past? Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s, dus wij nodigen je van harte uit om een open sollicitatiebrief te mailen naar  stagelopen@meevivenz.nl

Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden om binnen de MEE Plus Groep te werken? Neem dan contact op met de afdeling HRM via vacatures@meevivenz.nl